Setmana intensa, la 4a del Campus 2017, ja que han conviscut el campus matinal i la segona setmana del campus de tecnificació

Tot i que el cansament ja es comença a fer notar, no s’han aturat ni els entrenaments, ni les competicions ni els concursos. Tampoc els jocs esportius, el bon ambient, les cançons, els jocs de lleure, la piscina… Com veureu a les fotografies de la setmana, els nens i nenes s’ho han passat pipa!

Paral·lelament al campus matinal, durant la quarta setmana hem tingut el campus de tecnificació de matí i de tarda. Aquest any la tecnificació ha estat un èxit. Hem hagut de tancar places al campus de matí i quasi hem omplert el de la tarda. Hem seguit amb les sessions especials dels nostres entrenadors i entrenadores i amb visites com la de l’Oscar Orellana, entrenador ajudant del primer equip del Barça Lassa.

Cansats però contents acomiadem la 4a setmana i ja ho tenim tot preparat per encarar l’última setmana.

Us deixem el recull fotogràfic de la setmana: https://photos.app.goo.gl/AaSCac18sv0Zobqp1
CAMPUS CBLG estiu 2017: Recull fotos quarta setmana campus (17 al 21de juliol)