Una cinquantena de persones van assistir al primer dels actes organitzar per la Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga dins el cicle Posem la Nota (sopars amb música).

A les 20 del vespre del divendres 16 de gener el director de la fundació, Jordi Salayet, va presentar el cicle de sopars amb música que pretén combinar oïdes i paladars en un menjador neoclàssic situat a la casa de Can Ramos de la Garriga.

El meteoròleg Alfred Rodríguex Picó, va obrir el cicle amb un recull de música clàssica on ens va fer viure alguns dels  fenòmens meteorològics més extrems del planeta per a crear una atmosfera imaginaria on els assistents van poder gaudir del so musical dels núvols, les tempestes, els estels, els  huracans i fins i tot  d’un naufragi.

Seguidament el xef del restaurant Alambí va fer una explicació del sopar que també tenia molts referents meteorològic com la sublimació de gerds, les d’opulències d’espàrrecs, l’aire de llimona, explicant com s’aconseguia cada un dels plats servits.

El cicle continuarà amb dia 13 de febrer amb la música en directe de Joan Bosch i Marco Brolli presentant  A pleasing Agreeable Style . Els músics interpretaran obres dels compositors catalans Joan Pla i Carles Vaguer seguit d’un sopar típic que menjava la burgesia catalana en el segle XVIII.

Menú pel proper dia 13 de febrer:

Escudella barrejada: interpretació del xef
Panadons d’espinacs a la catalana
Picadillo de xai
Xocolata a la tassa amb els seus guarniments

PosemNota1-B-300

Primer Posem la Nota de la segona edició. Un èxit d’assistència i de qualitat