El passat dijous 6 de novembre l’Aula Oberta de la Fundació Universitària Martí l’Humà va reprendre el seu camí amb la primera sortida dels curs, al Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Una quarantena de persones vam tenir la sort de gaudir de la fantàstica restauració que han fet del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau, actualment seu d’institucions capdavanteres en els àmbits de sostenibilitat, salut i educació.

L’àmplia i exhaustiva explicació que vam rebre dels guies que ens van mostrar tot el complex, juntament amb el bon ambient dels assistents i d’un sol radiant van fer de la visita un dia per recordar.

I parlant de records, l’Aula Oberta lamenta profundament l’absència temporal del Santi Cucurella, qui malgrat la jubilació estava molt il·lusionat en continuar formant part d’aquestes sortides. Li desitgem tots una bona recuperació i que ens pugui tornar a acompanyar en un futur pròxim.

La propera sortida serà el dijous 11 de desembre a la Catedral de Barcelona.

En sortir els que vulguin, aprofitarem per fer una passejada pel mercat de Santa Llúcia.

Us hi esperem!

L’Aula Oberta de la FUMH visita el Recinte Modernista de Sant Pau