La Fundació Universitària Martí l’Humà i New Horizons han arribat a un acord de col·laboració acadèmica i logística segons el qual la FUMH traslladarà a Caldes de Montbui part de la seva oferta formativa a partir del 21 d’octubre vinent. Inicialment la formació serà en els àmbits de la salut, l’empresa i l’aprenentatge d’idiomes. La FUMH, que ja havia treballat a Caldes d’acord amb l’Ajuntament, ara ho farà en col·laboració amb New Horizons, un centre d’idiomes, ubicat al centre de la vila, que des de fa 27 anys s’ha dedicat a l’ensenyament de llengües estrangeres com a element fonamental de la relació intercultural entre els pobles. Han signat el conveni (fotografies) els respectius directors d’ambdós centres, la Sra. Francina Torras, per New Horizons i el Sr. Santiago Cucurella, en representació de la Fundació Universitària Martí l’Humà.

Acord de col·laboració acadèmica i logística